In Progrez

Verbeeldend ontwikkelen

Denk jij in beelden of wil je daar graag iets meer mee kunnen? Dan is de training "Visual Thinking: Je ziet het pas als je tekent" iets voor jou.

De training wordt in 2021 gegeven eind september van 10.00 - 16.00 uur, op De Factorij 46 in Zwaag en jij kunt er bij zijn.

Je hebt geen tekenervaring nodig, want de training is laagdrempelig en we leren gezamenlijk in een kleine groep. Voor € 225 excl. BTW heb je een leuke en leerzame dag, krijg je de basisvaardigheden van het visueel communiceren onder de knie, heb je veel uitgewerkte voorbeelden die je direct kunt gebruiken en heb je jouw eerste set eigen symbolen getekend. Allemaal goed te gebruiken voor je werk en privé. Hoe mooi is dat? 


NB. Als de coronamaatregelen het niet toe laten om op locatie samen te zijn, dan kan de training worden omgezet naar een online training. Al het materiaal krijg je dan thuisgestuurd en de kosten gaan omlaag naar € 175 excl.BTW.

Tekeningen zorgen voor o.a. focus, je komt gemakkelijker bij de kern van een probleem en dus gemakkelijker naar de oplossing. Daarom zijn tekeningen ontzettend goed te gebruiken voor het maken van (de samenvatting van) jouw projectplan, jouw planning, jouw teambijeenkomst, brainstormsessie, presentatie,.....Je kunt het zo gek niet bedenken, tekeningen verduidelijken en maken gesprekken gemakkelijker. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend leuk om te doen.

Wil jij hiervan de basis ook leren? Dan is deze training echt iets voor jou.


Alle benodigdheden (eigen professionele stiften, papier en voorbeelden) krijg je tijdens de training. Je hebt na deze dag voldoende bagage om daarna direct zelf aan de slag te gaan met eigen uitwerkingen. De uitgebreide set professionele stiften en vele voorbeelden die je meekrijgt bieden je daarvoor alle mogelijkheden.


Ben je enthousiast geworden om mee te doen? Geef je dan snel op.

Aanmelden of vragen kan via het inschrijfformulier op de website, een mail naar [email protected] of een app of telefoontje naar 0624834195.

Inschrijfformulier Training Visual Thinking: Je ziet het pas als je het tekent

Eind september 2021

Jij wilt leren tekenen? Dat kan, want iedereen kan het. Je leert in 1 dag de basis van het tekenen, maakt je eigen symbolen en neemt aan het einde van de dag een eigen tekening mee naar huis die je direct kunt gebruiken in jouw project, voor jouw werk of voor thuis. Reserveer snel een plaats, want vol is vol.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank je wel voor jouw bericht aan In Progrez, verbeeldend ontwikkelen. Je ontvangt z.s.m. een reactie van me. Met vriendelijke groet, Linda van Oostrum In Progrez, verbeeldend ontwikkelen 06-24834195 www.inprogrez.nl [email protected]
0