In Progrez

Verbeeldend ontwikkelen

Training Visual Thinking, Je ziet het pas als je tekent

Het leven bestaat uit steeds weer nieuwe uitdagingen, die je steeds op dezelfde manier kunt aanpakken, maar je kunt het ook eens over een heel andere boeg gooien. Best spannend, maar het kan. In twee dagdelen leer je de beginselen van het Visueel Communiceren. In een combinatie van luisteren en vooral veel doen, maak ik je vertrouwd met het tekenen, de opbouw van tekeningen en maak je jouw eerste eigen symbolenbibliotheek. Dit alles in behapbare stapjes, zodat het voor iedereen goed te doen is. Hierdoor kan iedereen het leren. 

Tekeningen geven inzicht en focus. Het zorgt voor oplossingen die er eerder niet leken te zijn. Je ziet het pas als je het tekent. 


Of zoals een deelnemer schreef op LinkedIn:

"Ik had niets met tekenen en beelden. Maar sinds deze training pak ik regelmatig een stuk papier en stiften. Zo orden ik mijn gedachten, onderscheid beter hoofd/bijzaken en maak anderen mijn punt verrassend duidelijk. Dus ik zeg: volg de training Visual Thinking. Het is bovendien een hele leuke dag en trainer Linda van Oostrum geeft je echt een vliegende start."

De eerstvolgende training "Visual Thinking, Je ziet het pas als je het tekent" staat nog niet gepland. Heb je interesse? Neem dan contact met me op en we kijken samen naar een mogelijk geschikte datum.

Voor € 225 excl. BTW heb je een dag waarin je werkt aan jouw uitdagingen. Dit is inclusief een uitgebreide set professionele stiften en een luxe broodjesbuffet van Daarom Catering. Werk je bij een organisatie waar je een Persoonlijk Opleidingsbudget ter beschikking hebt? Dan kun je de kosten voor de training waarschijnlijk ook daaruit betalen als je nog budget hebt en je jouw werkgever een goede onderbouwing meegeeft.

Zie voor meer informatie en het inschrijfformulier op het volgende tabblad op de website.